SERVICE

Aici se gasesc informatii legate de service-ul nostruServicii oferite de catre Departamentul Service

 

De ce Radox? Deoarece peste 90% din clienti au fost multumiti sau foarte multumiti de serviciile echipelor noastre de service.

 

Radox detine un departament de service dedicat care asigura service pentru echipamente de incalzire si climatizare, in perioada de garantie si post garantie, cat si servicii de mentenata si de întreținere.

 

Echipa noastra de ingineri pe deplin calificati sunt la îndemână pentru a vă ajuta cu o gama larga de servicii pentru cerințele de încălzire sau climatizare pe care le puteți avea. Serviciile oferite de noi vă va ajuta cu îngrijirea, întreținerea si reparatiile sistemelor de încălzire si climatizare detinute de dumneavoastra si include următoarele:


v      Inspecția periodica a instalatiei

v      Intreținerea planificată și prevenirea eventualelor defectiuni

v      Reparații

v      Revizii instalatii termice si climatizare

v      Verificare Tehnica Periodica

v      Autorizatii de Functionare

 

Știați că aveți o cerință legală de a asigura verificarea tehnica periodica din 2 in 2 ani conform prescriptiei tehnice PTA1 – 2010 ? Ca și în toate celelalte servicii, un membru al echipei noastre va fi încântat să vă consilieze cu privire la costuri și orice alte informații suplimentare de care aveți nevoie.


Durata medie de viata pentru un cazan este între zece
și cincisprezece ani. Întreținerea periodică va menține cazanul în buna stare, astfel încât să puteți evita neplăcerile și costurile generate de eventualele defectiuni, și pentru a asigura siguranța dumneavoastră și a familiei dumneavoastră.

 

Radox oferă tuturor clienților noi și existenti planuri personalizate de acoperire a operatiunilor de service, prin care pentru o taxă anuală fixă, veți beneficia de:

  •     Ingineri cu înaltă calificare și bine pregătiți
  •     Un timp de interventie de maxim 6 ore
  •     Un program extins de intervenţie pentru urgenţe


Numar de telefon dedicat URGENŢELOR : 0724.393.553


Preturile variaza in functie de cerintele dumneavoastra.

 

Vă rugăm să sunati un membru al Departamentului nostru (tel.: 021-444.07.41) pentru a afla mai multe detalii despre Service, Servicii de Întreținere și Reparaţii în Bucuresti si zonele limitrofe.